Project Description

Prin parteneriatul cu Waldemar Link, oferim soluții personalizate pentru fiecare cerință care nu este acoperită de portofoliul larg de produse standard.

Gama de implanturi personalizate include produse pentru rezecții tumorale, artroplastii de revizie complicate și tratamentul patologiilor pentru care nu există proteză adecvată pe piață. Specialiștii CustomLINK® colaborează îndeaproape cu utilizatorul pentru a dezvolta, proiecta și produce soluții personalizate.

Proiectarea implantului personalizat porneste cu o investigatie imagistica – reconstructie tridimensionala realizata cu ajutorul computerului tomograf.

CustomLINK® folosește tehnologii de ultimă generație pentru producerea implanturilor personalizate, care includ “additive manufacturing” pentru realizarea geometriilor complexe si a structurii TrabecuLINK®. Suprafețele implanturilor pot fi tratate cu diferite acoperiri: acoperire cu argint antibacteriana PorAg®, acoperire hipoalergenică PorEX®1 si, de asemenea, acoperire HX® bioconductiva.

  • Descarca brosura PDF