Project Description

ARTHRUM VISC 75 este o solutie injectabila pentru infiltratii intra-articulare utilizata in tratarea simptomelor artrozei.

Hialuronatul de sodiu este prezent in mod normal in lichidul sinovial al articulatiilor sanatoase iar deterioarea acestuia afecteaza atat concentratia cat si greutatea moleculara.

In tratamentul osteoartritei, ARTHRUM VISC 75 imbunatateste viscozitatea si elasticitatea lichidului sinovial. Aceste proprietati sunt importante pentru diminuarea socurilor, lubrifierea si protejarea suprafetelor cartilajelor.

COMPLIANTA TERAPEUTICA RIDICATA, tratamentul cu ARTHRUM VISC 75 asigura un confort sporit pentru pacient si reduce la minim riscul interventiei.

EFECT TERAPEUTIC PUTERNIC, administrarea DOZEI UNICE are un efect echivalent cu cel al tratamentului classic cu 3 sau 5 infiltratii.

Substanta activa a ARTHRUM VISC 75 nu contine nici un fel de proteina de origine aviara si nici nu este modificat chimic, eliminindu-se astfel orice risc de reactie alergica sau toxica si asigurandu-se tolerabilitate perfecta si siguranta maxima in timpul utilizarii pe termen lung.