Sprijin Pentru O Viata Mai Buna

MISIUNE – furnizarea de produse de cea mai buna calitate,
dublata de un serviciu post-vanzare corespunzator celor mai inalte exigente.

BIO-TECHNIC distribuie in Romania dispozitive medicale, cu precadere proteze de sold, genunchi si umar, sisteme pentru chirurgia coloanei, sisteme pentru artroscopie, solutii vascoelastice si substituenti ososi..

Fondata in 1997, compania a evoluat si a crescut continuu datorita angajamentului intregii echipe de a face lucrurile asa cum trebuie. Bine sudata si rodata, dedicata si motivata, echipa BIO-TECHNIC pune in slujba medicilor si a pacientilor experienta sa in Romania, precum si performanta producatorilor pe care ii reprezinta. Produsele si serviciile oferite de BIO-TECHNIC sunt foarte bine apreciate. Rezultatele excelente si anii de experienta in utilizarea produselor firmei au fidelizat chirurgii care le-au incercat, printre clientii BIO-TECHNIC numarandu-se clinici si spitale de prestigiu in Romania.

In cadrul activitatii firmei exista o preocupare continua privind ridicarea calitatii, sistemul de management al calitatii implementat fiind certificat in conformitate cu prevederile ISO 9001:2015 si ISO 13485:2016.