Proteze de Sold, Proteze de Genunchi
Contact: +4021-211-56-02

Proteze tumorale si de reconstructie

Proteze tumorale si de reconstructie

Afectiunile oncologice ale sistemului osos necesita interventii rapide de indepartare a tesutului afectat pentru a creste sansele de vindecare a pacientului. De obicei interventia chirurgicala presupune o rezectie importanta, tesutul osos eliminat fiind inlocuit de un implant metalic masiv.

Sistemul Megasystem-C, prin complexitatea si modularitatea sa, permite realizarea de interventii de reconstructie uimitoare. Dezvoltat in colaborare cu Prof. Dr. Capanna de la Centro Traumatologico Ortopedico din Florenta, sistemul asigura o flexibilitate intra-operatorie desavarsita. Posibilitatile de reconstructie pornesc de la inlocuirea femurului distal sau proximal pana la femur integral.

Solutiile puse la dispozitie de partenerul nostru Waldemar Link rezolva atat cazuri oncologice de rezectii osoase cat si cazuri de reconstructie sau revizie dupa distructii osoase importante. Modularitatea, performanta si flexibilitatea sistemului alaturi de experienta uriasa a producatorului in astfel de cazuri asigura sistemului Megasystem-C un loc de frunte intre produse similar.

Link

Megasys4 Megasystem – C: o rezolvare exceptionala

Comments are closed.