Proteze de Sold, Proteze de Genunchi
Contact: +4021-211-56-02

Despre Noi

BIOTECHNIC distribuie in Romania dispozitive medicale, cu precadere proteze de sold si genunchi, sisteme pentru chirurgia coloanei si implanturi vascoelastice.

Fondata in 1997, compania a evoluat si a crescut continuu datorita angajamentului intregii echipe de a face lucrurile asa cum trebuie. Bine sudata si rodata, dedicata si motivata, echipa Biotechnic pune in slujba medicilor si a pacientilor experienta sa in Romania, precum si performanta producatorilor pe care ii reprezinta. Produsele si serviciile oferite de Biotechnic sunt foarte bine apreciate. Rezultatele excelente si anii de experienta in utilizarea produselor firmei au fidelizat chirurgii care le-au incercat, printre clientii Biotechnic numarandu-se clinici si spitale de prestigiu in Romania.

In cadrul activitatii firmei exista o preocupare continua privind ridicarea calitatii, sistemul de management al calitatii implementat fiind certificat in conformitate cu prevederile BS EN ISO 9001:2008.

Misiunea noastra: furnizarea de produse de cea mai buna calitate, dublata de un serviciu post-vanzare corespunzator celor mai inalte exigente.

Obiectivul nostru: atingerea satisfactiei depline a clientilor nostri.

Dorim ca existenta noastra sa aduca clientilor nostri o viata mai buna.